- podcasts -
Per Cristina Benito , Arlette Suriñach Nieto , Laia Abad i Júlia Gómez
Publicat el 12 de novembre 2023

Com cada setmana, venim carregades de nou contingut i exclusives.

Ens endinsem en el món de Hollywood per a xerrar sobre diverses polèmiques a l'alça com la posició de l'Angelina Jolie a la guerra d'Israel i Palestina o les vagues protagonitzades pels actors que es manifesten en contra d'un nou panorama cinematogràfic el qual inclou l'aparició de la IA, un tema força conflictiu. No oblidem, per exemple, la nova cançó de Bad Bunny i Bad Gyal, NostalgIA

I com sabeu sempre venim amb sorpreses... Per això, us venim a comentar l'aparició de dues noves seccions que han vingut per quedar-se, ja, per sempre: el cinema i la moda es convertiran en dos pilars fonamentals per entendre el món en el qual vivim, experimentem i suposadament progressem. 

No hi ha setmana que les Kardashian ens tinguin avorrides. Com sabeu, ens omplen sempre el programa de controvèrsies. També, el "pretty privilege", el privilegi de ser atractiu o atractiva, ens porta a l'univers del debat del qual mai ens agradaria sortir, com us podeu imaginar.

I parlant de persones atractives, no pot faltar comentar el "Sexiest Man Alive". Ja tenim, per fi, segons la revista People, l'home més "sexy" del món: Patrick Dempsey. Què en pensem? Tot això queda resolt amb les girlies a l'episodi d'avui.

Per saber-ho tot amb detalls, minuciositat i profunditat, només cal que escolteu el nostre segon episodi: Cherry red, humor cru, els dilemes Kardashian i el sentit del pretty privilege.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —