Cinco mujeres en la calle
Per Redacció
Publicat el 19 d’agost 2021

En només tres dies, la Maria Ribas i en Roger de Centeno van recaptar a través del micro mecenatge els 3.000€ que s'havien fixat per a la producció de Cinco mujeres en la calle, una sèrie de ficció en què treballen des de fa tres anys. Aquest èxit els ha empès a ser més ambiciosos i ampliar-la per aconseguir més mecenes.

La ficció és en clau còmic-dramàtica per a pantalla de televisió formada i la formaran set capítols de 25 minuts. En aquesta primera temporada, les protagonistes són Maria Dolores, Maria Ángeles, Anna Maria, Magdalena i Concha, cinc amigues d'entre 69 i 83 anys que es coneixen des de fa un any i són usuàries habituals d'un centre cívic que es veu obligat a tancar. L'amenaça: la construcció d'una botiga tèxtil juvenil. Entre totes se secunden i veuen passar les seves respectives vides al punt de trobada diària, amb l'alegria de qui ja vol pocs mals de cap.

"És un projecte que neix de l'admiració cap a les nostres àvies i de la voluntat de dignificar el col·lectiu de la tercera edat, en la seva majoria dones silenciades durant més de setanta anys", afirmen Ribas i De Centeno. 

Amplien la campanya, diuen, per "dignificar, assegurant i pagant sous dignes, col·lectius que la indústria cinematogràfica castiga, dones de la tercera edat com a actrius i com a equip tècnic, joves talents i dones de més de 50 anys aturades". 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —