Colau diu que l'ampliació de l'aeroport del Prat ha causat "alarma social" i torna a demanar que es revisi
Per ACN
Publicat el 15 d’agost 2021

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a insistir al president espanyol, Pedro Sánchez, i al de la Generalitat, Pere Aragonès, que revisin l'acord per a l'ampliació de l'aeroport del Prat perquè "clarament va en contra dels compromisos" adquirits i ha generat "alarma social" entre la ciutadania. Ho ha dit en declaracions a la premsa abans de presidir el pregó de les Festes de Gràcia, que comencen aquest dissabte. Colau ha demanat que es replantegi l'ampliació de l'aeroport perquè no contribueix a reduir les emissions.

Colau ha assenyalat que les Festes de Gràcia d'enguany coincideixen amb l'onada de calor "duríssima" que assota el sud d'Europa i, especialment, la península Ibèrica i ha alertat que "no és una anècdota ni accidental" sinó que aquests fenòmens "són cada cop més freqüents i intensos i tenen a veure amb la situació d'emergència climàtica". "Com a ciutat, hem de reaccionar encara amb més contundència i compromís", ha afirmat.

Preguntada per la negativa del PP a participar en el pregó d'aquest dissabte a càrrec del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, Colau ha lamentat aquest gest i ha afegit que discrepar del pregoner "és perfectament normal i legítim". De Cuixart n'ha dit que és "una persona molt estimada" a la ciutat i molt vinculada al barri i al món cultural: "Ens fa especial il·lusió i emoció".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —