Comença el Cruïlla XXS
Per Redacció
Publicat el 03 de juny 2021

Barcelona viurà el 2021 dues edicions del Festival Cruïlla. A banda de la celebració al Parc del Fòrum, comença avui —i s'allargarà fins el 25 de juliol— el Cruïlla XXS, un cicle de concerts que es va estrenar ja l'any passat. L'Estadi Olímpic, l'Antiga Fàbrica Damm i el Disseny Hub seran les seus de la segona edició d'un festival creat després d'haver de posposar la celebració del 2020. Segons el director Jordi Herreruela, aquest esdeveniment ha de servir per a "reactivar el sector", i poder seguir oferint cultura de forma segura en plena pandèmia.

Seguint el protocol Covid, hi haurà aforament limitat, distància social, rentat de mans i mascareta obligatòria per a tots els assistents. Degut a aquesta normativa, no caldrà presentar cap prova negativa de Covid-19 per a accedir al festival.

D'entre els gairebé 50 concerts que composaran el Cruïlla XXS, destaquen les actuacions de Zoo, que ha publicat un nou disc aquest any, Cepeda, Sofia Ellar o Ana Torroja. El festival també comptarà amb Joan Miquel Oliver, el cantant d'Antònia Font, grup que retornarà nou anys més tard al Primavera Sound de 2022.

Pel que fa a la celebració clàssica al Parc del Fòrum, se celebrarà entre el 8 i el 10 de juliol.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —