Cartell del festival Fire!
Per ACN
Publicat el 10 de juny 2021

El festival Fire! comença avui, 10 de juny, amb l'estrena dels tres primers capítols de la sèrie de Candela Peña i Bob Pop Maricón perdido, produïda per Terrat, en què, a partir d'episodis autobiogràfics, Pop reconstrueix la seva trajectòria vital de noi de poble a la recerca de la identitat pròpia. Peña i Pop faran un col·loqui amb el públic després de la sessió.


La pandèmia obliga també aquesta mostra a adaptar-se i els seus organitzadors opten pel format híbrid, presencial a l'Institut Francès i en línia a través de la plataforma Filmin. La 25a edició del festival de cinema gai i lesbià preveu rebre la visita de figures europees com Laurent Micheli i Mya Bollaers, Adriáns Silvestre o Ruth Caudeli.

A banda de l'estrena, el festival també programa No hard feelings, film de Faraz Shariat guanyador del Premi Teddy al Festival de Berlín. A més, s'exhibiran la pel·lícula xinesa Suk suk, la nord-americana The obituary of Tunde Johnson, el documental espanyol Sedimentos o el film francès Jeune Juliette.


El tret de sortida el farà la pel·lícula Lola, una road movie en què el director, Laurent Micheli, reflexiona sobre l'acceptació i sobre el camí fins a aconseguir-la, de la mà de l'actriu transsexual Mya Bollaers, que interpreta una jove de 18 anys que travessa un seguit de canvis crucials en la seva història personal.

 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —