Djokovic
Per Redacció
Publicat el 16 de gener 2022

​Poc després de saber-se la decisió de la cort federal, Djokovic ha fet un breu comunicat del qual es desprèn que no presentarà cap nova instància judicial, que donarà facilitats per a la seva deportació a Sèrbia i que, per tant, no participarà a l'Open d'Austràlia 2022.

 

El comunicat, íntegre, en català:

"Vull fer una breu declaració sobre els resultats de l'audiència del Tribunal d'avui. Ara em prendré una mica de temps per descansar i per recuperar-me, abans de fer més comentaris sobre el tema. Estic molt decebut amb la decisió del Tribunal de desestimar la meva sol·licitud de revisió judicial de la decisió del Ministre de cancel·lar el meu visat, cosa que significa que no puc romandre a Austràlia i que no puc participar a l'Open d'Austràlia.

Respecto la decisió del Tribunal i cooperaré amb les autoritats pertinents en relació amb la meva sortida del país. M'incomoda que l'atenció de les últimes setmanes s'hagi centrat en mi i espero que a partir d’ara puguem centrar-nos en el joc i el torneig que tant estimo. Vull desitjar als jugadors, als funcionaris del torneig, al personal, als voluntaris i als aficionats tot el millor per al torneig.

Finalment, m'agradaria donar les gràcies a la meva família, amics, equip, seguidors, fans i als meus col·legues serbis pel seu continu suport. Heu estat una gran font de força per a mi."

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —