"Contra les violències masclistes, justícia feminista"
Per Mar Grau
Publicat el 27 de desembre 2020

"Contra les violències masclistes, justícia feminista!", crida una pancarta penjada a la barana d'un balcó d'un edifici del Carrer Provençals número 20, del Poblenou (Barcelona). La pancarta és de Novembre Feminista, un espai de Ca la Dona que treballen per l'erradicació de les violències masclistes des de diferents àmbits, com el jurídic, l'educatiu o l'atenció directa. 

En les seves actuacions, juntament amb altres grups feministes com Dones x Dones, Xarxa Feminista o Ca la Dona, donen suport a totes les iniciatives i accions que es duen a terme als diferents barris com a resposta a totes les violències masclistes, i les seves diverses expressions, expressant-ne el "més enèrgic rebuig". 


Ca la Dona és un espai de referència feminista de Catalunya i dels feminismes d'arreu


La seva acció també tracta de mostrar la seva indignació per les respostes que es donen des de les institucions públiques, tant en l'àmbit estatal, com autonòmic i local: "Les violacions, les agressions sexuals, els assassinats (feminicidis) sigui en grup o individualment, sigui a casa, al carrer, a l‘escola, a la feina, a les institucions o a grups religiosos, socials i polítics, no són fets aïllats i responen a un mandat patriarcal i basat en les relacions de poder", afirmen en el seu comunicat. 

Pancarta a un edifici del Poblenou, Barcelona. Foto: David Meseguer

Ca la Dona

Ca la dona és un espai on conflueixen experiències polítiques, de reflexió i producció de pensament crític, on es produeixen intercanvis i discussions activistes des d'una mirada feminista i fomentant el debat conjunt, en relació amb el context polític i social. Es tracta d'un espai de referència feminista de Catalunya i dels feminismes d'arreu.

Si des del vostre balcó veieu dibuixos, pancartes, banderes interessants als balcons veïns, no ho dubteu i feu-nos-els arribar. Podeu fer-ho a través de les nostres xarxes socials (TwitterInstagram i Facebook) o per correu electrònic ([email protected]).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —