Cunillera
Per ACN
Publicat el 14 de gener 2022

Teresa Cunillera, la delegada del govern espanyol a Catalunya, plega. Així ho ha fet arribar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, segons un comunicat de la delegació. En una carta enviada a Sánchez, Cunillera explica que la situació a Catalunya ha millorat considerablement des que va assumir el càrrec, i afirma que l'executiu espanyol "està complint els seus compromisos amb la ciutadania". Sense entrar més en detalls sobre els motius que l'han conduït a prendre aquesta decisió, Cunillera diu que "ha arribat el moment" de deixar el seu lloc, després d'haver intentat complir l'encàrrec rebut. Fa tres anys i mig que ocupa aquesta posició, des del juny de 2018.

Cunillera afirma que hi ha posat tot el seu esforç i dedicació, i diu a Sánchez que, sigui on sigui, sempre serà a la seva disposició "intentant ajudar i acompanyar" tant com li sigui possible.

"Ha estat un orgull que ningú no em podrà treure haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i haver estat la seva delegada a Catalunya", acaba la missiva dirigida al president del govern espanyol.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —