Cupra presenta el primer cotxe totalment elèctric de la marca catalana.
Cupra presenta el primer cotxe totalment elèctric de la marca catalana.
Per Paula Bernabeu
Publicat el 02 d’octubre 2021

Si l'any 2019 arribava a Barcelona el prototip del Cupra Born, al cap de dos anys i amb la nova edició de l'Automobile de Barcelona SEAT ha presentat el primer cotxe totalment elèctric de la marca, això sí, amb una proposta completament diferent i amb un logotip més agressiu. Aquest model, dissenyat a Barcelona però amb cadena de producció a Alemanya, marca "la transició de CUPRA a una nova era totalment elèctrica" explica Wayne Griffiths, el màxim representant de Cupra i SEAT.

Durant la presentació, Griffiths també recordava que Espanya encara està a la cua del mercat de cotxes elèctrics i que tenen com a objectiu "accelerar la demanda d'aquests vehicles i promoure el desplegament de la infraestructura de càrrega". I és que, de cara a 2025, la voluntat de la marca espanyola és "produir més de mig milió de cotxes elèctrics urbans". En aquest sentit, el màxim representant de la marca ha anunciat que "SEAT s'encarregarà del desenvolupament dels cotxes elèctrics urbans del Grup Volkswagen".

Juntament amb el nou CUPRA BORN Jorge Díez, cap de disseny de SEAT, Wayne Griffiths, CEO de CUPRA i Alfonso Sancha, Vicepresident executiu de Compres de SEAT S.A.

La marca catalana no només ha presentat el nou Cupra Born, sinó que també han portat el nou prototip del Cupra UrbanRebel, una reinterpretació del que serà el cotxe urbà i elèctric que la companyia produirà a Martorell i que vol llançar el 2025. Aquest cotxe és, segons Griffiths, "un prototip de carreres que aporta una idea del llenguatge estètic del futur vehicle".

Durant la benvinguda a aquests nous cotxes, Griffiths també ha volgut destacar el creixement de la marca CUPRA dins de l'empresa. I és que la marca "ha superat les expectatives inicials". Les seves vendes han superat la barrera de les 50.000 unitats, fet que triplica les dades respecte al mateix període el 2020.


 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —