Fotografia de Mary Ellen Mark.
Per Redacció
Publicat el 11 de juny 2021

1. Mary Ellen Mark. Vides de dones

Fins el dissabte 31 de juliol podeu desplaçar-vos fins el mític Passeig de Picasso a Foto Colectania, on s'ubica una exposició de fotos, pel·lícules i altres materials que aproximen al treball de Mary Ellen Mark.

Mark va ser una fotògrafa americana interessada per la vida als marges retratant, així, situacions complexes, pobresa i abusos; posant la dona al centre del seu treball. El preu de l'entrada és de quatre euros.


Foto extreta de la web de FotoColectania

2. La Nit de la Ciència

És un dels plats forts de la 14a edició de la Biennal Ciutat i Ciència: una nit amb activitats a tres espais diferents amb concerts, tallers, projeccions i espectacles. 

L'esdeveniment tindrà lloc durant el diumenge 13 de juny, amb un total de 12 activitats programades i gratuïtes que començaran entre les 20 i les 22.30h. L'oferta és molt variada: des de concerts, espectacles i tallers a demostracions científiques en directe. Els tres espais on estan repartides les activitats són: la plaça Comercial del Born, el Born CCM i el Parc de la Ciutadella.

La Festa de la Ciència d'enguany porta moltes propostes més. Fes clic aquí per veure la programació completa.


Foto extreta de la pàgina web de la Biennal Ciutat i Ciència

3. Festival Píndoles del Castell de Montjuïc

Durant aquest cap de setmana podeu gaudir de teatre breu i concerts al Festival Píndoles del Castell de Montjuïc. La setena edició del Festival Píndoles acull 18 obres de teatre breu i tres concerts a l'aire lliure del castell.

El preu de cada jornada és de 5 euros (inclou sis obres de teatre breus i un concert amb dues franges horàries: de 17.30h a 20h i de 19.45 a 23h). Podeu comprar les entrades aquí.


Foto de la passada edició del Festival Píndoles

4. Magalí Sare i Manel Fortià

Divendres 11 de juny a les vuit del vespre Magalí Sare i Manel Fortià ofereixen un concert gratuït (cal reservar prèviament aquí) a la Casa Elizalde, ubicada al carrer València.

Interpretaran el seu primer disc conjunt Fang i núvols que incorpora cançons populars a ritmes de jazz i experimenta amb els ritmes i melodies de les músiques folklòriques catalanes.


Foto extreta de la pàgina web de Casa Elizalde

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —