Dani Alves retorna la "samba" al Camp Nou
Publicat el 18 de novembre 2021

Quan encara quedava una hora i mitja perquè Dani Alves trepitgés el Camp Nou, i abans que ni tan sols obrissin les portes de l'estadi, els culers ja començaven a arribar. Els mitjans, des d'ESPN fins al periodista més novell, aprofitaven per parlar amb els aficionats. És el cas de l'uruguaià Bernardo Velozo, qui es gravava amb alguns dels assistents per conèixer les seves impressions i poder incloure-les a la seva pàgina web.

La paraula més repetida en aquestes entrevistes era, sens dubte, "alegria". Molts desitjaven l'arribada de la samba brasilera. Aquesta alegria també es manifestava a la prèvia de la presentació, quan els seients habilitats es començaven a omplir. Uns instants que la graderia aprofitava per corejar el nom de Dani Alves, cantar l'himne del Barça, o dedicar uns càntics en record de l'etern rival o del Paris Saint-Germain, exequip del brasiler. Els càntics, lluny de cessar, s'han anat repetint al llarg de la presentació i una vegada els més de deu mil assistents han sortit a l'esplanada del Camp Nou, s'han ajuntat per cantar, de nou, contra els dos clubs més enemistats amb el Barça.


 

Alves, en la seva salsa

Quan per fi Alves ha trepitjat el camp, totalment descalç, el públic no ha amagat la seva eufòria, i ha aprofitat per mostrar-la en tot moment. Com quan el lateral ha rebut el seu nou dorsal, el número 8, i s'ha recordat, de manera més amable que amb Madrid i PSG, el nom d'Andrés Iniesta. O quan un grup de joves ha cridat al president, Joan Laporta, i aquest els ha respost. Una resposta celebrada com un gol.

Entre tanta eufòria, la presentadora de l'acte, Cristina Collado, s'ha atrevit a demanar al jugador que es posés la seva nova samarreta. Tot i que ha fet "l'amago" de canviar-se davant de tots, fet que ha despertat el riure d'alguns dels presents, finalment s'ha dirigit al vestidor. Amb l'equipació, ha fet els clàssics tocs amb la pilota, i ha volgut regalar-ne una al públic. En aquesta missió, però, ha necessitat més intents dels necessaris, i fins i tot alguns estiraments musculars.


 

"Tornarem a guanyar"

A la roda de premsa, ha tornat a sortir la possibilitat que, com Alves, tornés Leo Messi al Barça. També hi ha hagut temps per parlar de la dura realitat del club, amb preguntes sobre la situació econòmica que, com no pot ser d'una altra manera, Laporta ha volgut maquillar amb el seu optimisme.


 

Però, al final, el que queda en el record de l'aficionat és l'alegria que retorna a l'equip Alves, i la seva ambició per tornar a guanyar títols. Veurem si aquest positivisme es traslladarà al joc en el derbi del pròxim dissabte, i si s'aconseguirà mantenir després del partit.


 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —