Pla obert d'un grup d'agents de la policia al passeig Born després de desallotjar un botellon el 15 de maig
Per ACN
Publicat el 16 de maig 2021

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest nit 9.055 persones en una nova nit de 'botellons' a Barcelona entre les 22 i les 6 hores, segons han informat fonts municipals. La major aglomeració ha estat de nou a la platja de Sant Miquel, amb uns 2.000 desallotjats en una sola passada per part dels dos cossos policials. Se'ls va redireccionar cap a Joan de Borbó pel costat mar per impedir que accedissin de nou als carrers de la Barcelona i evitar les molèsties als veïns.

Dos altres punts amb molta gent han estat el passeig del Born i Lluís Companys, també desallotjats. També s'han inspeccionat i tancat tres locals per incompliment d'horari.En declaracions als mitjans, l'intendent major de la Guàrdia Urbana, Ricardo Salas, assegurava que la nit no havia estat més complicada que la de divendres, quan es van desallotjar més de 7.000 persones que feien 'botellon' als carrers de la capital catalana.

El dirigent policial espera que aquestes aglomeracions nocturnes "vagin disminuint amb el temps" després de dos caps de setmana seguits de concentracions nocturnes de persones. Salas recordava que "el problema no és sortir sinó no respectar les mesures de seguretat" i ha aclarit que amb aquests desallotjaments l'objectiu de la policia és aconseguir que la gent "es dispersi" i formi grups més petits. "Podem sortir al carrer, xerrar i passejar. El que no podem fer és anar sense mascareta, compartir alcohol a la via pública, o estar en grups nombrosos perquè això posa en risc a la població", ha afegit.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —