La jugadora del Barça Geyse Ferreira. EFE/Quique García
La jugadora del Barça Geyse Ferreira. EFE/Quique García
La jugadora del Barça Geyse Ferreira. EFE/Quique García
Per Irene Mendoza
Publicat el 24 de gener 2023

El Barça va golejar el darrer 10 de gener a l’Osasuna per 0-9 el partit de vuitens de final de la Copa de la Reina, però la victòria no serà suficient perquè les culers passin a quarts. Just en acabar el partit, el periodista Marc Andrés va posar a la llum que la jugadora Geyse Ferreira no hauria d’haver disputat el partit pel compliment d’una sanció anterior.

La jugadora brasilera va ser expulsada amb doble targeta groga la temporada 21/22 de la Copa de la Reina quan jugava al Madrid CFF i hauria d'haver complert la sanció corresponent al partit contra l'Osasuna, però com que la sanció no constava a la web de la federació, el club blaugrana ho va passar per alt.

14 dies després que l'Osasuna presentés un recurs per l'alineació indeguda de Geyse i el club blaugrana presentés les al·legacions corresponents, la resolució de la federació ha declarat l'eliminació del Barça de la Copa de la Reina. A més, el club haurà de pagar una multa de 1.001 euros a la federació espanyola (RFEF) i tindrà 10 dies per recórrer la resolució.

A més, el Sevilla es troba en la mateixa situació que les blaugranes. Les andaluses van disputar els vuitens de final contra el Villarreal i la jugadora Nagoré Calderón va disputar alguns minuts. El mateix jutge ha declarat que el Villareal passarà de ronda tot i perdre 0-1, i el Sevilla estaria igual que el Barça: eliminat de la Copa de la Reina.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —