[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per Redacció
Publicat el 03 de febrer 2021

La històrica capçalera del Diari de Barcelona (DdB), renascuda el passat 30 d’abril en ple confinament i de la mà dels estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, ha tancat aquest mes de gener amb 62.660 usuaris únics i 91.800 pàgines vistes, segons dades de Google Analytics. D’ençà del rellançament del Diari aquest ha estat el mes natural amb més audiència.

Aquestes dades ratifiquen l’interès pels continguts generats pels redactors del DdB i la consolidació del mitjà com a eina pedagògica en la formació de futurs periodistes. En el marc del Treball Final de Grau (TFG), l’equip redactor aprofundeix amb la mirada pròpia de la generació Z en els temes que més interessen a la societat des d’una perspectiva social, política i cultural.

Entre els articles publicats durant el mes de gener destaquen la cobertura del temporal Filomena amb la història i posterior entrevista a una docent opositora, el desnonament de la Luisa a Nou Barris o un reportatge sobre la presència de personatges racialitzats a TV3. El monitoratge de les tendències i dels fenòmens que ocorren a xarxes com TikTok també ha estat un element clau en aquests primers passos del nou DdB.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —