Actuació de Scorpions al Barcelona Rock Fest
Actuació de Scorpions al Barcelona Rock Fest
Actuació de Scorpions al Barcelona Rock Fest
Per ACN
Publicat el 06 de juliol 2023

El Festival Barcelona Rocks, previst per celebrar-se el 8 de juliol, canvia d'ubicació i passa del Palau Olímpic de Badalona al Sant Jordi Club. L'organització justifica la mesura per motius tècnics i ofereix descomptes per a la cita del cap de setmana i per a l'edició de l'any vinent, quan es torni a recuperar el Barcelona Rock Fest a Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet. El trasllat a la muntanya de Montjuïc també suposa reduir el nombre de bandes que pugen a l'escenari. H.E.A.T. i Ross the Boss no actuaran per temes tècnics i d'horaris, segons que informen els impulsors de la cita.

Tot i aquestes novetats, el certamen manté com a caps de cartell, Saxon i Scorpions, que seran els encarregats de tancar la vetllada. A més, també hi haurà l'actuació de dos grups més: Eclipse i Angelus Apatrida.

Des de l'organització s'assegura que no es volia deixar els seguidors del Rock Fest sense música. Les obres que s'estan fent al parc de Can Zam van fer replantejar el format del festival, que en lloc de celebrar-se durant tres dies passa a un i limitat a unes hores. "No volíem deixar orfes els aficionats", indiquen els organitzadors, que garanteixen que l'any vinent tornarà el Rock Fest al seu lloc tradicional i durant més dies. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —