Carrer Robadors
Per EFE
Publicat el 28 d’agost 2021

L'obra Carrer Robadors, dirigida per Julio Manrique i que va obrir el passat Festival Grec, inaugurarà la nova temporada del Teatre Romea el proper dia 1 de setembre, segons ha informat la institució barcelonina.

Fins al dia 19 de setembre podrà veure's aquest muntatge, una "aventura trepidant i sense clixés" sobre la peripècia d'un jove marroquí que fuig del seu país i viatja a Espanya, "caient i tornant-se a aixecar moltes vegades, intentant sempre mantenir la dignitat en un procés d'acceptació de la fatalitat", segons va considerar el seu director en la seva presentació el passat mes de juny.

Basada en la novel·la de l'escriptor francès establert durant anys a Barcelona Mathias Énard, la peça està adaptada pel propi Julio Manrique, Marc Artigau i Sergi Pompermayer i està protagonitzada per Moha Amazian, Guillem Balart, Elisabet Casanovas, Anna Castells, Ayoub El Hilali, Mohamed El Bouhali, Abdelatif Hwidar i Carles Martínez.

El protagonista, Lakhdar, un noi de Tànger que és expulsat de casa seva per un escàndol familiar, s'apropa a un grup integrista, veu interrompre als països veïns la Primavera Àrab i acaba marxant en un vaixell cap a Espanya.

Al barri del Raval de Barcelona, una ciutat en crisi i agitada per les protestes del 15M, el jove es trobarà immers en la marginalitat, vivint moments complicats i amb l'esperança de trobar a una estudiant d'àrab barcelonina, la Judit, a qui va conèixer a Tànger i de qui es va enamorar. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —