[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per ACN
Publicat el 25 de gener 2021

La celebració de la gala dels Premis Enderrock, prevista inicialment per l'11 de març, s'ha ajornat a causa de l'evolució de la pandèmia i es farà el dijous 8 d'abril a l'Auditori de Girona. Com a conseqüència, s'amplien els períodes de la votació popular. Així doncs, la primera volta, oberta el passat 12 de gener i que havia de finalitzar aquest dilluns, durarà dues setmanes més, fins al diumenge 7 de febrer, segons ha informat a la seva pàgina web. Aquesta serà la primera de les tres fases que es faran per decidir qui s'emportarà cadascun dels 16 guardons per votació popular. Tots els discos i videoclips editats al llarg del 2020 formen part d'aquesta tria inicial per a la primera ronda de votacions, que tancarà finalment el 7 de febrer.

De la votació del públic en sortiran deu nominats en cada categoria. A la segona volta només passaran les 10 propostes més votades, i finalment, la darrera volta de votació popular ja anunciarà els tres finalistes de cada categoria, i servirà per decidir qui s'emportarà cadascun dels reconeixements.

Els guardons inclouen les categories a millor artista; millor artista en directe o directe en confinament; millor artista revelació; millor disc de pop-rock; millor cançó de pop-rock; millor disc de cançó d'autor; millor cançó de cançó d'autor; millor disc de folk; millor cançó de folk; millor treball de hip-hop i músiques urbanes; millor disc de jazz; millor disc de clàssica; millor disc en llengua no catalana; millor disc infantil / per a públic familiar, i millor videoclip. 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —