L’emocionant missatge de Carles Francino que s’ha fet viral
Per Redacció
Publicat el 10 de maig 2021

Carles Francino ha tornat aquest dilluns a presentar el programa que dirigeix a la Cadena Ser, La Ventana, després d'haver superat el coronavirus. Reconeix que, quan fa 47 dies li van dir que havia de marxar de la ràdio, ho va fer enfadat perquè li semblava una mesura exagerada. Dies després, aquest "contacte estret", un familiar del periodista, moria.

Entre llàgrimes, Francino ha explicat que va patir "falta d'oxigen i un ictus sense seqüeles, aparentment", però també ha dit que el que li ha passat "no és molt diferent del que han viscut milers de persones", que ell simplement té un altaveu per contar-ho.

Ha elogiat l'atenció primària, tot el col·lectiu d'infermeres i infermers que estan "cansats, que tenen por, que estan enfadats", dels que sembla que ens hem oblidat. Ha criticat durament els botellots que s'han vist aquest dies i ha fet una crida a "invocar l'estima". "Si l'estima fos una hipoteca, jo l'estaria pagant a terminis el que em queda de vida; hauríem d'invertir més energia en els sentiments nobles, en cuidar-nos i en fer el món una mica millor".

Al final del colpidor missatge, durant el qual s'ha vist obligat a fer pauses per l'emoció, ha fet broma dient: "a veure si a més de la Covid també m'ha picat el virus de Paulo Coelho, però és el que em surt en un dia com avui".

 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —