Portes d'embarcament
Per EFE
Publicat el 09 d’octubre 2021

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la socialista Raquel Sánchez, ha anunciat aquest dissabte que "en els pròxims dies" s'aixecaran les restriccions d'accés a les terminals dels aeroports depenents d'Aena, aplicades amb motiu de la Covid-19. Actualment, per evitar aglomeracions, només poden entrar a les terminals aeroportuàries passatgers amb targeta d'embarcament, treballadors de l'aeròdrom i acompanyants amb causa justificada.

Aquesta limitació s'acabarà en els propers dies, segons ha explicat la ministra des de la segona i última jornada de l'escola de tardor que el PSC celebra a Barcelona. "En els propers dies anunciarem i aprovarem al Consell de Ministres l'eliminació de les restriccions per a l'accés a les terminals en els aeroports d'Aena", ha dit.

Sánchez ha justificat aquesta decisió per la millora de les dades pandèmiques en el marc d'un debat en el qual també han participat els presidents d'Aena i Renfe, Maurici Lucena i Isaías Táboas, respectivament, i el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.
"És un bon anunci perquè aproparem, en certa manera, aquests comiats o aquestes rebudes facilitant l'accés no només dels passatgers i del personal, sinó d'acompanyants", ha celebrat la ministra.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —