La tiktoker i influencer valenciana Lola Lolita a Barcelona
La tiktoker i influencer valenciana Lola Lolita a Barcelona
La tiktoker i influencer valenciana Lola Lolita a Barcelona
Publicat el 12 de setembre 2022

Com sempre, al Diari de Barcelona hi ha tota l’actualitat informativa. I aquesta setmana hem hagut d'esforçar-nos-hi més que mai, perquè ha sortit a la llum la notícia que, per a alguns, és la més forta dels últims temps. Una informació que, qui sap, potser pot capgirar el panorama internacional. Sí, m’estic referint al fet que la tiktoker valenciana Lola Lolita ha estat enxampada fumant una cigarreta en un local.

L’usuari Luca Dazi (@lucadazi2, amb uns 395 mil seguidors) ens ha permès conèixer la suposada addicció al tabaquisme de la superestrella de Tiktok. Dazi acostuma a publicar informacions -amb veracitat rigorosa...- sobre les peculiars vides dels influencers d’aquesta plataforma. El vídeo en què parla de Lola Lolita el va publicar fa cosa de dos anys, però gràcies al sensacional algoritme de Tiktok no s’ha fet viral fins fa res.  

 

@anaaaskalprs

 

♬ LOLALOLITA FUM4NDO - ana

Tot i que la notícia ha impactat amb força, no s'esperen, de moment, ni aldarulls ni grans manifestacions... Però el cas és que els seguidors i seguidores de la valenciana ja coneixen, entre d'altres, el seu vehicle i què esmorza i quin és el seu joc de taula preferit.

Malgrat Sanitat alerta que fumar és dolent per la nostra salut, que Lola Lolita amb molts seguidors (@lolalolita amb 9,2 milions) a xarxes ho faci, sembla que agrada.

Tant és així que ja és l’estratègia de màrqueting de companyies com una cadena d’hamburgueses famosíssima, que ja ha tret un nou menú.

Lola Lolita, commoguda pels fets -feliç per protagonitzar trendic topic alhora- ha volgut deixar clar que no consumeix tabac gravant-se amb el popular àudio, així com la seva família i entorn. 

 

@lolalolita

No m lo puedo creer

♬ LOLALOLITA FUM4NDO - ana

 

@lolalolita

PILLAN

♬ LOLALOLITA FUM4NDO - ana

 

Rosalía ja advertia que la fama “és mala amant”. Tot i que aquesta sigui efímera i l’actualitat canviï d’escenari en pocs instants, veurem si la valenciana continua sent l’estrella dels mems del moment i el resultat del panell de la ruleta de la sort. Nosaltres continuarem atents al que passi i mirarem d'explicar-ho sense deixar-nos encomanar d'aquesta sobredosi d'ironia...

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —