[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per Alicia Salvatella
Publicat el 20 de febrer 2021

La intempèrie com a refugi

El vestíbul de la Fundació Joan Miró acull "Alguna direcció", l’exposició fotogràfica de Violeta Mayoral (Almeria, 1988). El desert de Tabernas, lloc on va créixer la fotògrafa, va influir en la mirada de la fotògrafa. A la selecció de fotografies, la temperatura és freda, els límits es difuminen i el temps queda suspès. La majoria són fetes al capvespre o en moments de baixa llum. Mayoral ens mostra llocs que poden semblar hostils, insegurs, en els quals a través de la seva visió trobem un refugi.

L’entrada és gratuïta. Podeu visitar l’exposició fins al 2 de maig, de divendres a diumenges d’11.00 a 18.00 hores.

Repensar la nostra relació amb l’aigua

Quants milions de litres d’aigua hi ha al món? Què hi ha darrere d’un gest tan senzill com obrir l’aixeta? A quins reptes ens enfrontem per assegurar l’abastament d’aigua? Trobareu la resposta a aquestes preguntes, i a moltes més, a "L’or blau. Els reptes de l’aigua", una exposició que ens acosta a la realitat de l’aigua a Catalunya i ens convida a conèixer i repensar la nostra relació amb l’aigua davant l’emergència climàtica. L’exposició és gratuïta i la podeu visitar fins al 18 d’abril al Palau Robert.

 

Una explosió de color

El Museu Can Framis exposa la primera retrospectiva de Yago Hortal (Barcelona, 1983), sota el títol "Allò era abans, això és ara". La mostra, que inclou una quarantena de pintures, ofereix un recorregut pels 14 anys de trajectòria de l’artista català, mostrant-nos la seva evolució.

La combinació dels colors, la forma d’aplicar la pintura i la constant experimentació de l’artista, fan que la seva obra cobri vida. Podeu visitar l’exposició de dimarts a dissabtes d’11.00 a 18.00 hores i diumenges d’11.00 a 14.00 hores. L’entrada al museu costa 5 €.

 

Art i ciència

Fins al 28 de febrer, el Palau Robert exposa "L’altra mirada de la recerca" una selecció de fotografies que s’han presentat des del 2011 al concurs de fotografies científiques del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) dirigit als seus investigadors. 

A través de la mostra, podrem veure el que els científics investiguen a través dels seus microscopis, viatjant a una altra dimensió i descobrint la bellesa que s’amaga darrere les partícules i les molècules.

Razzmatazz des de casa

Ja fa gairebé un any que no podem sortir de festa ni ballar a les discoteques. Per fer l’espera una mica més amena, Razzmatazz ha estrenat la sessió virtual de Laura Put, DJ resident a la sala. Laura Put ens convida a ballar des de casa, al mateix temps que ens ofereix un repàs per la seva trajectòria musical.

 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —