Edició anterior de la FESC | Xarxa d'Economia Solidària
Per Redacció
Publicat el 14 d’octubre 2021

La Fira d'Economia Solidària de Catalunya arriba a la desena edició i se centra en el conflicte entre l'economia i la vida que ha visibilitzat la pandèmia. Sota el lema "Desfés-te del capitalisme", la FESC posa en dubte el model econòmic hegemònic i defensa una economia per la vida que resolgui les necessitats socials. 

Aquest any la fira presenta canvis respecte a edicions anteriors. D'una banda, el format, que deixa de ser només presencial durant el cap de setmana i s'amplia a un registre virtual a partir de la inauguració, que serà el dia 17 al Canòdrom. El dia 22 serà el tret de sortida de la fira presencial dels dies 23 i 24. Ara bé, també serà diferent, ja que totes les expositores es trobaran a l'aire lliure. Fins a 141 entitats i unes 25 activitats estan repartides en el programa. Malgrat que n'hi ha menys que altres anys, les activitats presencials s'emetran també en streaming. 

La Xarxa d'Economia Solidària (XES), amb més de 400 socis, és l'entitat que s'encarrega d'organitzar la FESC des del 2012. D'entre els objectius de la fira hi destaquen la divulgació d'alternatives per sortir del capitalisme i donar visibilitat al teixit comercial i empresarial de l'economia solidària.

La XES ha presentat la fira amb aquest espot:

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —