[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per EFE
Publicat el 07 de gener 2021

El Festival de Cannes d'enguany, que està programat de l'11 al 22 de maig, podria ajornar-se a l'estiu si la situació epidèmica no millora, però en tot cas no tornarà a suspendre's, segons l'organització.

"El Festival de Cannes se celebrarà en 2021 en la seva forma habitual", va afirmar aquest dimecres a Efe una portaveu. Per ara, es mantenen les dates fixades per al mes de maig, però el passat octubre els seus responsables ja van avançar que es donaven un marge de temps per a avaluar si calia modificar el calendari.

"Si la situació no millora", la idea és desplaçar-ho a l'estiu per a encaixar-lo entre "finals de juny i finals de juliol", va precisar la portaveu. No hi ha un termini determinat per a prendre aquesta decisió, que dependrà de com evolucionen les condicions sanitàries.

El 2020, el certamen més important del cinema, que tradicionalment se celebra a la primavera a la Costa Blava francesa, no va poder organitzar-se a causa de la pandèmia. El festival es va limitar a un format simbòlic, a diferència del que va ocórrer amb altres grans com el de Berlín i Venècia, que sí que es van celebrar

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —