Sex FIlm festival
Per ACN
Publicat el 22 de gener 2022

El festival de curtmetratges sobre educació sexual celebra la segona edició entre el 21 i el 25 de febrer, amb un total de 220 treballs a competició, dels quals finalment se n'han seleccionat una trentena. El 'Sex Education Film Festival' vol promoure la importància de l'educació sexual, així com la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió. Els curts seleccionats es podran veure al Cinema Catalunya de Terrassa, amb projeccions tant al matí com al vespre.

A més de la presencialitat a la sala, el festival també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Festhome. En paral·lel, es preveuen activitats a les escoles com xerrades, tallers, i taules rodones per debatre sobre sexualitat, gènere i salut sexual.


Pel que fa als treballs seleccionats, destaquen títols com Antes de la Erupción, de Roberto Pérez Toledo; Elsa, d'Albert Carbó; o Silence is Recipeed, produïda pel Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa. La francesa Fairycious o el curt d'animació suís Dans La Nature, de Marcel Barelli, són alguns dels títols més rellevants a nivell internacional.

Com a novetat d'enguany, un jurat format per professionals del sector audiovisual i especialistes en sexologia i psicologia, premiaran el treball més destacat de cada categoria (la d'adults i la d'adolescents). Formen part d'aquest jurat Cristina Callao, Caye Casas, Dani de la Orden, Alba Povedano i Isabella Magdala.

El 2021, en la seva primera edició, el festival de curtmetratges sobre educació sexual va sumar un total de 1.500 assistents.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —