- podcasts -
Publicat el 15 de juny 2023

Segon episodi de Pren-t'ho amb filosofia i anem a buscar la filosofia al teatre. Es pot fer filosofia al teatre? I se'n pot fer sense text, sense la necessitat d'un monòleg? En parlem amb Jordi Alsina, director de l'Obrador de Filosofia i Teatre de la Sala Beckett i catedràtic de secundària.

Una conversa a l'última planta del teatre del Poblenou de Barcelona sota l'atenta mirada de Samuel Beckett. En la conversa surten altres temes com ensenyar filosofia, l'excés d'academicisme en la matèria i la necessitat de parlar de filosofia de forma clara però sense fer-la vulgar. Pren-t'ho amb filosofia és un pòdcast de quatre capítols del Diari de Barcelona en què anirem més enllà dels llibres i els grans filòsofs i buscarem la filosofia en la vida quotidiana, en llocs on hi passem sovint per veure si allà s’hi fa, també, filosofia. El primer episodi la busca als instituts i a les Proves d'Accés a la Universitat per veure com, què i amb quant temps es fa la filosofia a la secundària.

Pel següent episodi ens desplacem fins a l'antiga presó la Model de Barcelona per conversar sobre filosofia, ètica, política i la pandèmia amb Jordi Mir, professor d'Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra.

— El més vist —

— Altres episodies —

- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —