- podcasts -
Per Natàlia Pinyol Darder , Àngela Reyes i Janna Fontbona
Publicat el 28 de febrer 2024
Duració 37

Tres Butaques és un programa radiofònic dedicat a l'apassionat món del cinema. Parlem de les pel·lícules que ho estan petant, de l'actualitat relacionada amb la gran pantalla i de les estrenes. Sempre amb un acompanyament especial i diferent per a cada episodi. 

En aquest primer episodi després de l'episodi pilot, hem volgut reflexionar sobre les pel·lícules basades en històries reals a la gran pantalla. Des de biopics fins a esdeveniments que inspiren tot un film, reflexionem sobre què és veritat i què és mentida en aquest tipus de gènere. També comentem la Berlinale juntament amb algun dels esdeveniments que van marcar la gala dels premis britànics BAFTA i us expliquem algunes de les estrenes de la setmana. 

Per acabar, hem volgut convidar Zoé Arnao, actriu catalana que ha protagonitzat diversos films, com ara, Las Niñas o la recentment estrenada als cinemes Faro i que actualment interpreta el paper de Sofia a la sèrie de Jo Mai Mai del 3Cat.  

Amb un enfocament divertit, informal i sincer, Tres Butaques és un programa fet per Janna Fontbona, Natàlia Pinyol i Àngela Reyes; imprescindible per a tots els amants del setè art que volen estar al dia de tot allò que succeeix a la gran pantalla.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —