El president de la RFEF, Luis Rubiales, a la llotja d'autoritats de la final del Mundial, amb la reina Letizia
Publicat el 28 d’agost 2023

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha obert diligències preprocessals contra el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, inhabilitat per la FIFA aquest dissabte, arran del petó no consentit a la jugadora Jenni Hermoso durant l’entrega de trofeus en la victòria del Mundial de Futbol Femení a Sidney, Austràlia. 

El ministeri públic ha actuat arran de les quatre denúncies que ha rebut contra Rubiales pel possible delicte, tres a títol personal i una de l’associació Alianza contra la Corrupción. La Fiscalia ha tingut en compte el comunicat de la jugadora, on assegura que es va sentir “vulnerable” i “víctima d’una agressió”, publicat al seu compte de X –anterior Twitter – el passat divendres. 

L’Audiència Nacional convida a Hermoso a formalitzar la denúncia en un termini de 15 dies, a fi “d’informar-la dels seus drets com a víctima d’un presumpte delicte d’agressió sexual”, que contempla entre un i quatre anys de presó. 

Les diligències contra Rubiales són preprocessals, és a dir, que encara no hi ha una causa oberta i s’està duent a terme una investigació per determinar si hi ha indicis suficients per actuar contra ell. 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —