Vull viure d'aventures
Publicat el 03 de març 2021

El carrer és l'escenari enyorat d'aquesta pandèmia i els autors la recuperen a través de la mirada. Els itineraris que proposem a Flâneurs conviden a redescobrir la ciutat a través dels seus graffitis per constatar la seva presència i desafiar la seva fugacitat. Cada recorregut inclou una playlist, que acompanya el passejant i li revela la veu de les imatges.


Aquests graffitis han estat escollits pel missatge que transmeten: l'amor. Entre les llaunes es troben diferents maneres d'amor: cap als demés, cap al món, cap al barri o cap a un mateix, entre d'altres. 

La playlist conté cançons amb la paraula love o amor al seu títol. Algunes de les cançons són actuals i d'altres corresponen a altres èpoques. L'idea principal d'aquesta playlist, doncs, és pensar en les diferències que té l'amor ara i abans: com es concebia, com s'expressava, com es pensava i com s'explorava. 

A algunes de les frases de les llaunes hi ha algunes lletres que falten, però el missatge total s'acaba entenent. Aquest fenomen, en lloc de ser atribuït al vandalisme, pot ser pensat com les imperfeccions de l'amor, en el qual no es necessita ser perfecte per estimar i ser estimat.

Hi ha d’haver altra manera
 

Raval ❤️
 

Let it be
 

Who’s gonna stand up and save the earth?
 

Cuando el poder del amor sobrepase el amor al poder, el mundo conocerá la paz
 

Unstoppable
 

Nos delata
 

Addicted to love
 

Perquè t’estimo i sempre t’estimaré
 

Vull viure d’aventures i vull viure-les amb tu perquè sé que també ho vols


Sobre el mapa, aquest és l'itinerari que us proposo:

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —