jeff bezos
Per EFE
Publicat el 09 de juny 2021

El fundador d’Amazon, Jeff Bezos, viatjarà a l'espai el 20 de juliol en el primer viatge tripulat de la seva companyia d’exploració espacial, Blue Origin, que va ser fundada el 2000. Així ho ha anunciat el mateix magnat en el seu compte d'Instagram.

"Des que tenia cinc anys sempre he somiat amb viatjar a l'espai. El 20 de juliol faré aquest viatge amb el meu germà. L'aventura més gran, amb el meu millor amic", diu Bezos a Instagram, en un missatge que acompanya el vídeo en el qual el fundador d’Amazon convida el seu germà a viure amb ell aquesta experiència.

Bezos explica que veure la Terra des de l'espai "et canvia i canvia la teva relació amb el planeta i amb la humanitat" i subratlla que tota la seva vida ha volgut viure aquesta aventura.


La data d'aquest llançament, en el qual Bezos estarà acompanyat del seu germà, s'ha programat 15 dies després de la seva marxa com a conseller delegat d’Amazon. El passat 26 de maig, en una reunió virtual d'accionistes d’Amazon, Bezos va anunciar que abandonarà el lloc de màxim responsable de la companyia el pròxim 5 de juliol, quan s'oficialitzarà el traspàs al seu successor, Andy Jassy. Així, com ell mateix va indicar, tindrà més temps per centrar-se en iniciatives filantròpiques i en la gestió de les seves altres empreses, Blue Origin i el diari The Washington Post.

La companyia espacial manté encara oberta la subhasta d'un seient en aquest primer vol tripulat, en el qual viatjaran Bezos i el seu germà. Segons la pàgina web, la licitació més alta es troba en aquest moment en 2,8 milions de dòlars.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —