- vídeos -
Els primers concerts de presentació seran el 5 d'abril a l'Strenes de Girona i el 12 d'abril al Cruïlla de Primavera
Per ACN
Publicat el 29 de gener 2024

Ginestà publica aquest dilluns La meva sort, l'últim avançament del que serà el seu quart disc. El nou àlbum del duo musical barceloní format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas veurà finalment la llum el 9 de febrer. Els primers concerts de presentació seran el 5 d'abril a l'Strenes de Girona i el 12 d'abril al Cruïlla de Primavera a la Sala Apolo de Barcelona.

La meva sort tracta sobre viure la vida "el més intensament possible, valorant-la, madurant i evolucionant a cada sotrac que et presenta". "Hem volgut explicar la sensació de començar a sortir del forat, de començar a estar bé i entendre que el més important és que et tens a tu mateix, i que res és més important que això", han apuntat els mateixos Júlia i Pau Serrasolsas.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GINESTÀ (@ginesta_oficial)


El tema també vol posar en valor "l'amor propi, la família i les amistats que t'acompanyen en els moments de ressorgiment després d'una mala època". Amb producció de Genis Trani, és una de les cançons més ballables de l'imminent nou disc a ritme de pop electrònic i EMD. La meva sort va acompanyada d'una peça audiovisual rodada per Alba Martí i Helena Palau.

En format reel i adaptable a YouTube, està gravat de manera casolana, on apareixen el Pau i la Júlia enganxant fotografies a una paret blanca, creant un recopilatori de la seva vida tot posant-la en valor. De tot el món i Em bategues han estat les dues altres cançons que Ginestà ha avançat del seu quart àlbum.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —