Els aiguats del passat cap de setmana van afectar sobretot el Montsià
Els aiguats del passat cap de setmana van afectar sobretot el Montsià
Per ACN
Publicat el 04 de setembre 2023

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha explicat que es tornaran a activar ajudes per "pal·liar" la situació a les Terres de l'Ebre després de les potents pluges que han afectat en especial el Montsià. Es tracta, com ha informat en una entrevista a TV3, de "mesures pal·liatives". I ha reconegut que s'han de pensar "mesures més estructurals" i contemplar "diferents escenaris".

Les mudances de persones properes a zones inundables, últim recurs

El president de la Generalitat ha apuntat que fer moure la gent que té la casa en zones inundables és "l'última opció". "Ara ens hem de concentrar en avaluar els danys, posar-ho tot al dia i que les mesures de suport siguin més àgils. I després prendre decisions que hauran de ser molt consensuades i que no seran senzilles", ha dit.

Membres del govern es desplacen a les terres de l'Ebre

Aquest matí la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, es desplacen a l'Ebre per parlar amb alcaldes afectats i articular "mesures de suport". "El 2018 hi va haver uns aiguats i vam ser allà per donar-los suport. I el 2021 també vam activar ajudes", ha defensat Aragonès.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —