Obertura discoteques a l'interior
Per ACN
Publicat el 05 d’octubre 2021

La reobertura de l'oci nocturn en espais interiors es farà a partir d'aquest divendres 8 d'octubre amb un aforament del 70%. Les persones que vulguin accedir als locals hauran d'acreditar el certificat Covid amb la pauta completa, o bé presentar una prova diagnòstica negativa. Un cop dins, es podrà ballar a la pista i s'haurà de portar mascareta en tot moment, excepte quan s'estigui consumint. El secretari del Gremi de Discoteques de Barcelona i Província, Ramón Mas, ha avançat que l'horari de tancament serà fins a les 5h entre setmana i fins a les 6h els dissabtes i diumenges. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha anunciat que demà es presentarà la resolució al TSJC, i que "no contempla la possibilitat" que no avali la proposta.

A partir del 8 d'octubre, doncs, els interiors de les discoteques s'obriran i es podrà ballar, però l'ús de la mascareta serà obligatori. Caldrà ensenyar el passaport Covid per entrar. El sector fa temps que reclama l'obertura dels locals atenent a l'evolució positiva de la pandèmia i com a via per aturar els macrobotellots que s'han anat succeint durant els darrers mesos. 

Actualment estan oberts només els espais exteriors fins a les tres de la matinada i sense ball. Aquesta reobertura parcial es va produir el 23 de setembre, quan les discoteques i les sales de festes feia més de 100 dies que estaven tancades; des de l'explosió de casos de la cinquena onada a finals de juny.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —