Pere Aragonès, amb la presidenta d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, en la ronda de contactes | ACN el 15 de juny del 2021
Per ACN
Publicat el 21 de novembre 2021

Representants del Govern es reuniran amb una delegació d'En Comú Podem aquest diumenge a la tarda després que la CUP hagi reiterat la seva negativa a aprovar els pressupostos de la Generalitat i que ERC s'hagi compromès a "intensificar" la negociació amb els comuns perquè tirin endavant. Així ho han explicat fonts de les negociacions.

La trobada es produirà a 24 hores del ple del Parlament que ha de debatre i votar les esmenes a la totalitat que diversos grups –també els anticapitalistes i els comuns– han presentat contra els comptes. Si prosperen les esmenes, els pressupostos no se seguiran tramitant i es consideraran retornats al Govern.

L'anunci de la CUP que manté la seva esmena ha forçat ERC a obrir-se a explorar En Comú Podem com a soci alternatiu. De fet, els comuns ja van aprovar els comptes del 2021.

Tot plegat ha coincidit aquest cap de setmana amb l'assemblea de CatComú. Des d'allà, la líder dels comuns a la cambra catalana, Jéssica Albiach, ha advertit el Govern que no seran "comparsa de ningú" i ha exigit uns pressupostos de "transformació". El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha suspès la seva agenda oficial de diumenge.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —