Francos
Per ACN i Redacció
Publicat el 25 d’agost 2023

El Consell Superior d'Esports ha presentat una denúncia pròpia davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu pel petó forçat del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, a Jennifer Hermoso i en demanarà la seva suspensió. Així ho ha anunciat el president del CSE, Víctor Francos, en una compareixença en què ha qualificat de "falta molt greu" el comportament de Rubiales durant el Mundial de futbol.

"Volem que sigui el 'Me Too' del futbol espanyol", ha afirmat. El CSE enviarà aquesta tarda tota la documentació al TAE per tal que es comencin a tramitar les denúncies. En aquest sentit, Francos ha demanat al TAE que es reuneixi de forma extraordinària el pròxim dilluns per tal d'abordar el cas de manera immediata.

Sobre l'actuació de Rubiales a l'assemblea de la RFEF d'aquest divendres, Francos ha reconegut que "no ha estat a l'alçada" i que "les explicacions que ha donat no es corresponen amb les seves actituds". El president del CSE ha apuntat que les paraules del president de la federació "lluny de resoldre la situació i calmar el context, han agreujat i han avivat la polèmica".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —