- podcasts -
Per Júlia Gómez , Arlette Suriñach Nieto , Laia Abad i Cristina Benito Braun
Publicat el 13 de febrer 2024

Som la Júlia Gómez, l'Arlette Suriñach, la Laia Abad i la Cristina Benito i us convidem a descobrir-ho tot sobre celebrities, moda, música i molt gossip. Si ho voleu conèixer tot sobre aquest món, esteu al lloc ideal. Us acollirem de la millor manera! 

Què us espera al nostre pòdcast? 
Com cada setmana, venim carregades de nou contingut i exclusives. Avui no ens hem privat de cap tema, començant pels dilemes amorosos de la Selena —que semblen no acabar mai—. La seva relació amb Benny Blanco ha fet parlar molt i nosaltres ens unim al debat. D'altra banda, la Júlia també ens descol·loca totalment amb el nou tema de l'Ariana Grande: Yes, and?, el clar exemple de com a ella li és igual qualsevol crítica que li facin. 

Seguint el fil del debat, en aquest episodi hem volgut parlar sobre el cinema espanyol. A més, hem parlat de les tendències de TikTok i com ens representen en més o menys mesura; des de la clean girl, d’horari marcat, de maquillatge suau i d’idees clares, a l'estil coquette, on els llaços no acaben mai. 

Per acabar l’episodi, hem continuat amb el debat d’un tema que, de nou, pots identificar-t’hi molt o gens, sense punt intermedi: el poliamor. 
Per conèixer tot això amb detalls, només cal que escolteu el nou episodi d'aquesta setmana.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —