- podcasts -
Per Júlia Gómez , Arlette Suriñach Nieto , Laia Abad i Cristina Benito
Publicat el 19 de novembre 2023

Som la Júlia Gómez, l'Arlette Suriñach, la Laia Abad i la Cristina Benito i us convidem a descobrir tot sobre celebrities, moda, música i molt gossip. Si voleu conèixer tot sobre aquest món, esteu al lloc ideal, us acollirem de la millor manera! 

En el tercer episodi de Gurl Talk, la música, l’amor i la moda han sabut prendre partit. Tanmateix, ha estat inevitable xerrar sobre temes més profunds i enigmàtics com son el narcisisme i la calor nostàlgica que ens porta el món de Disney. Això no es queda aquí, sinó que també hem posat sobre la taula el què s’amaga darrere dels streamers, i, sobretot, el que hi ha quan apaguen la càmera. 

Com ja hem dit, però, hi ha temes que no poden faltar mai en el nostre pòdcast. Ja han enunciat les nominacions dels Premis Grammy Anuals 2024, i les sorpreses no han estat poques. I parlant de coses sorprenents, Balenciaga ens ha deixat atònites amb els seus nous dissenys que pretenen allunyar els rics de la seva imatge burgesa i capitalista. 

El famoseig segueix en peu: la Met Gala 2024 ja té nova temàtica i portarà algun que altre flaixback. També, sempre tenim contingut per als més swifties, com anirà el conte amorós de l’actual reina del Pop?
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —