Emma Watson, Daniel Radcliffe i Rupert Grint al rodatge
Emma Watson, Daniel Radcliffe i Rupert Grint al rodatge
Per Redacció
Publicat el 05 d’abril 2023

La famosa saga "Harry Potter" està cada vegada més a prop de convertir-se en una sèrie de televisió. Segons informa Deadline, Warner Bros està negociant amb J.K. Rowling la seva implicació al projecte com a productora. Un cop que Rowling accepti, HBO Max podrà tirar endavant en la cerca d'un guionista per a la sèrie. 

Warner Bros posseeix els drets de la saga, però no pot portar a terme cap producció que no tingui el consentiment de Rowling. El fet que l'autora es trobi en negociacions tant amb Warner Bros com amb HBO Max significa que és qüestió de temps que veiem a la pantalla petita la història que vam gaudir entre 2001 i 2011 a les sales de cinema.

Una temporada per a cada llibre

La idea inicial d'HBO Max és que cada temporada de la potencial sèrie se centri en un dels llibres de la saga, esdevenint un projecte de set temporades. El CEO de Warner Bros. Discovery, David Zaslav, ha destacat repetidament el seu enfocament en les franquícies, sent l'extracció de la propietat intel·lectual de Harry Potter identificada com a prioritat.

Zaslav s'ha reunit diverses vegades amb Rowling i ha parlat en suport de l'autora, que darrerament s'ha vist involucrada en diverses polèmiques amb relació als seus comentaris sobre temes transgènere.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —