[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per ACN i EFE
Publicat el 30 de desembre 2020

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, no serà finalment el candidat del partit a la presidència de la Generalitat el proper 14 de febrer, i els socialistes situaran al capdavant de la candidatura a l'actual ministre de Sanitat, Salvador Illa, segons ha informat a EFE fonts de l'Executiva Federal del PSOE. El partit té previst fer una executiva a les 13 hores, on es proposarà el candidat, i la decisió s'haurà de votar després al Consell Nacional.

Segons aquestes fonts, Iceta va traslladar a mitjans de novembre al secretari general del PSOE i president del Govern, Pedro Sánchez, la seva intenció de no presentar-se.

De Ciutadans al PPC

Lorena Roldán ha anunciat que es dona de baixa com a afiliada a la direcció de Ciutadans i que seguirà defensant els valors "des del projecte d'Alejandro Fernández", del PPC. Roldán va ser elegida per encapçalar la llista dels liberals en primàries de cara a les eleccions catalanes però finalment la direcció va situar Carlos Carrizosa com a cap de llista. "Avui acabo la meva etapa a Ciutadans. Una decisió difícil però molt meditada", ha escrit Roldán des del seu compte de Twitter, on ha explicat que ha renunciat al seu escó com a senadora i també als càrrecs òrganics de partit. Amb tot, no explicita que deixi el Parlament, on forma part ara de la Diputació Permanent. 

El PPC ha convocat avui al migdia a l'hotel Grand Marina de Barcelona on Fernández i Roldán mantindran un diàleg amb el títol 'Sumant per Catalunya'.

La portaveu de Cs, Lorena Roldán, amb el president del PPC, Alejandro Fernández.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —