-
Per ACN
Publicat el 15 de novembre 2022

Els contractes transformats en indefinits arran de la intervenció d'Inspecció del Treball de Catalunya han escalat fins a gairebé 34.400 en l'últim any, segons ha informat l'organisme. Fins a l'octubre, s'han modificat més de 15.000 contractes de treballadores i prop de 19.400 de treballadors.

Inspecció del Treball ha detallat que el 86,5 % dels contractes eren temporals, mentre que el 13,5% eren de caràcter fix discontinu. Així mateix, l'organisme ha apuntat que Barcelona es troba entre les províncies de tot l'Estat on s'ha registrat més frau en la regularització contractual.

Barcelona, al cap de les províncies amb més contractes fraudulents 
En concret, en aquesta província s'han transformat més de 13.000 contractes després de l'advertiment d'Inspecció del Treball, és a dir, més d'un terç del total. 

Les dades comunicades per Inspecció del Treball són fruit d'un balanç provisional fet per l'organisme un cop detectades possibles irregularitats, i després de trametre les cartes a les empreses per instar-les a regularitzar els contractes. A Catalunya, Inspecció del Treball n'ha enviat 38.555, segons ha concretat l'entitat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —