Flamenc
Per Clara Tórtola i Marc Simón
Publicat el 16 d’abril 2021

Un gènere que prové de la tradició i que actualment està experimentant fusions amb músiques molt diverses. El flamenc troba els seus orígens en el cante jondo, però avui n’escoltem trets al compàs amb altres gèneres musicals molt trencadors. Cançons com “La luz” de María José Llergo o “Tú me dejaste de querer” de C. Tangana en són un exemple. Un contrast del passat i el present. Però el trencament amb la puresa de la tradició ha fet que deixi de ser flamenc? O és que la naturalesa de la música rau en la fusió?

En aquest reportatge descobrim l’evolució musical del gènere del flamenc. Del passat al present. De la tradició a la innovació. Parlem amb diversos professionals de l’àmbit i amb artistes que ens aproximen des dels orígens fins a la situació del flamenc actual, deixant la porta entreoberta cap al futur d’aquest gènere.

Per gaudir el reportatge a pantalla completa, cliqueu en la imatge que teniu a continuació. Us recomanem que el llegiu des del web. I si ho feu des del mòbil, que sigui amb la pantalla horitzontal. Si no us apareix la imatge, recarregueu la pàgina.

https://readymag.com/2697462

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— Hi té a veure —
— El més vist —