- vídeos -
Shakira en el videoclip de la seva nova cançó 'El Jefe'
Per Redacció
Publicat el 23 de setembre 2023

Aquesta matinada Shakira ha sorprès a tothom llançant el seu nou single El Jefe. El nou tema de la colombiana és una col·laboració amb el grup mexicà Fuerza Regida que pretén visibilitzar la desigualtat laboral. La cançó, publicada a totes les plataformes musicals, ja té més de tres milions de reproduccions a YouTube en només set hores.

Com ja ve sent habitual, la cantant s'inspira en els seus sentiments per crear les cançons, i El Jefe no n'és l'excepció. En ella, encara hi continuen apareixent dards enverinats cap a Gerard Piqué, tot i que cada vegada són més subtils. Per exemple, hi ha una clara referència dirigida cap a Joan Piqué, l'avi matern dels seus fills Milan i Sasha: "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura", canta l'artista de Barranquilla.

Per posar punt final a El Jefe, Shakira decideix dedicar la cançó a Lili Melgar, una dona que va treballar a casa seva i a la qual suposadament Piqué no li hauria pagat la indemnització corresponent: "Lili Melgar, para ti esta canción, que no te pagaron la indemnización".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —