El 46è president electe de la història dels Estats Units fa una crida a la unitat promet ser un que busqui "unificar, no dividir"
Per EFE
Publicat el 08 de novembre 2020
Temps de lectura 3 minuts

El president electe dels Estats Units, Joe Biden, ha convidat els seus compatriotes a deixar enrere la divisió que ha imperat durant el govern de Donald Trump i ha insistit tothom a donar-se una "oportunitat". Durant el seu discurs de victòria a Wilmington (Delaware), Biden ha declarat que els nord-americans tenen "l'oportunitat de vèncer la desesperança i construir una nació de prosperitat".

El demòcrata ha assegurat que els nord-americans es troben "un altre cop en un punt d'inflexió". "Prometo ser un president que no busca dividir, sinò unificar. Qui no veu estats vermells i blaus, sinò Estats Units", ha expressat el nou president electe. Així mateix, Biden ha agraït el vot a la comunitat afroamericana que l'ha "tornat a defensar".

Finalment, el 46è president electe del páis s'ha referit en el seu discurs als votants de Donald Trump i ha declarat que entén "la seva decepció". Tot i això, Biden ha fet una crida a la unitat i ha assegurat que "per progressar, hem de deixar de tractar els nostres oponents com el nostre enemic. No som enemics, som americans". 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —