Judit Neddermann, Santa Salut, Pau Lobo i Kelly Isaiah, primers noms confirmats de la tercera edició del Festival Mússol
Per Redacció
Publicat el 05 de maig 2022

Després de dues edicions amb bona acollida, tant artísticament com per part del públic esgotant les entrades, el proper 10 d’octubre a les 20:30h a la Sala Apolo se celebrarà la tercera edició del Festival Mússol. Judit Neddermann, Santa Salut i Pau Lobo són els primers noms confirmats d’un cartell conformat per artistes molt representatius de casa nostra. Tots ells seran presentats pel lleidatà Kelly Isaiah, vocalista i líder de la banda de reggae catalana Koers, que exercirà de presentador però també d’artista.

Una de les característiques del Festival és el seu format poc habitual. Acompanyats d’una magnífica backing band de músics (provinents de grans institucions com l’ESMUC o el Taller de Músics, entre d’altres) presents en tot el concert que s'aprenen tot el repertori a la perfecció emulant cada sonoritat del disc original, cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera.

Una vegada més, tots els beneficis aniran destinats al projecte ‘La Casa dels Xuklis’ de  l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i “#RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer”, una de les campanyes que l’entitat ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat. Les entrades ja es poden adquirir la pàgina web oficial del festival (www.mussolconcert.com) a partir de 23€. Enguany també s'incorpora la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions per l’AFANOC.

Una edició per consolidar-se

El festival va néixer a causa de les ganes i la voluntat de voler ajudar a tots aquests nens i nenes que pateixen una realitat tan dura com la del càncer. Nens que estan passant la seva infantesa a l'hospital i que no s'ho mereixen. És per això que els beneficis del Mússol van directament destinats a la investigació d'aquest tipus de malalties.

A les dues edicions del festival, la primera a la Nau (2020) i la segona a la Barts (2021) hi van participar grans artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Miki Núñez, Núria Graham, Ferran Palau,  Meritxell Neddermann, The Tyets, Magalí Sare, Queralt Lahoz, Sr Chen, Paula Grande, Yung Rajola, Vic Mirallas, Sr Wilson, El Niño de la Hipoteca, Alex Dee, Sabana , Andana i EMLAN.

En aquesta tercera edició i per segon any consecutiu, tots els beneficis s'enviaran a La Casa dels Xuklis, una llar d’acollida temporal per a les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona (els Xuklis “xuklen” el mal rotllo del càncer infantil).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —