-
Per EFE
Publicat el 05 d’agost 2022

El científic informàtic australià que afirma ser el creador del Bitcoin, Craig Wright, visitarà Barcelona en el marc de l'esdeveniment internacional sobre tecnopolítica, 'Democracy4All' (D4A), que se celebra el 10 i 11 de novembre en la Llotja de Mar de la capital catalana.

Wright afirma que posseeix 1,1 milions de Bitcoins, la qual cosa es tradueix en aproximadament 24.000 milions d'euros segons el canvi actual, i va guanyar a la fi de l'any passat el judici contra la família del seu antic soci, David Kleiman, que li demanava la meitat d'aquesta fortuna.

El D4A, organitzat pel Centre Blockchain de Catalunya, de la Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb el departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, té l'objectiu d'utilitzar la tecnologia 'blockchain' com a "instrument de millora democràtica".

Segons els seus organitzadors, el propòsit del congrés és contribuir a accelerar el diàleg entre els organismes governamentals i les noves tecnologies a escala internacional.

A més de Wright, l'esdeveniment comptarà amb la presència d'altres ponents, com el president de la denominada República Lliure de Liberland, Vít Jedlicka, una micronació europea en els Balcans que funciona a través d'una economia basada en criptomonedes, o el president de la Fundació Blockchain Àfrica, Philip Agyei. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —