-
Publicat el 08 de setembre 2023

Bad Bunny va dir això de "y empezar el 2023 bien cabrón, contigo y un blunt" i la veritat és que està molt bé aquesta faceta romàntica de voler començar l'any amb algú, però pel que sembla, la meitat de les parelles que van menjar juntes el raïm, no arribaran als torrons.

Aquesta setmana ha caigut una altra parella, l'actriu Sophie Turner i el cantant Joe Jonas. I normalment, quan us parlo de ruptures, intento també buscar alguna parella nova que s'hagi format, per compensar. Però aquesta setmana només us puc parlar del petó entre la Kylie Jenner - la petita del clan Kardashian - i l'actor Timothée Chalamet i de veritat que a mi no em compensa.

L'amor d'una parella "regulera" no neutralitza el dolor del divorci de la mama i el papa.

In Memoriam

Abans d'entrar en temes d'amor romàntic, farem com a les sèries quan s'emet un capitol en memòria d'algun membre de l'equip que ha mort. És a dir, el primer apartat de la For You Page el dedicarem a la persona difunta de la setmana: Lola Índigo.

Es veu que en Quevedo, el cantant, estava fent un concert, i quan va arribar el moment de cantar el tema El Tonto, que té conjuntament amb la cantant Lola Índigo, va decidir dir que, esperava que estés on estés, els pogues escoltar:

Jo entenc que aquest vocabulari que utilitza en Quevedo és ambigu i que pot portar a confusions. És com quan et diuen que fulanito "ens ha deixat". Si us plau, a mi parla'm clar perquè em costa reaccionar i penso que en fulanito ha baixat un moment al supermercat. Des d'aquí, aprofito l'altaveu que m'ofereix el diari per demanar que abracem la mort i comencem a parlar clar: en Pascual s'ha mort. O si més no, tornem a popularitzar l'expressió "passar a l'altre barri".

En qualsevol cas, la part divertida sempre arriba quan la cosa agafa dimensions més grosses a les xarxes. Arran de la dedicatòria de Quevedo, l'usuari @Christianindig0 va decidir fer broma sobre la mort de la Lola. Evidentment, hi ha gent que s'ho ha cregut i altres que han contribuït a fer grossa la situació com la pròpia cantant i altres comptes de Twitter.

Descansa en pau, Lola.

Una nova víctima

- Tinc una bona i una mala notícia, quina vols primer?

- La dolenta.

- La mama i el papa se separen.

- I quina és la bona?

- Que la tieta ha trobat un nòvio estrany pel Tinder.

L'actualitat amorosa de les parelles internacionals se sent una mica així ara mateix. Com que sempre estem a favor de l'amor, suposo que hem d'estar contents que la Kylie i en Timtohée estiguin enamorats, però realment és una notícia que, a part de fer-se'm estranya, no compensa ni molt menys la catastrofe que és el divorci entre la Sophie i en Joe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Ella és actriu, molt popular per haver fet el paper de Sansa a Joc de Trons. Ell és cantant i membre de la banda Jonas Brothers. Es van conèixer fa poc més de cinc anys i en fa quatre que estan (estaven) casats. Actualment tenen dues nenes.

Sempre havien destacat per tenir una relació que, almenys de portes en fora, es veia sana. Se'ls veia divertits i podies intuir fàcilment que estaven enamorats i s'estimaven. 

Aquesta notícia ha arribat totalment per sorpresa aquesta setmana i, tenint en compte l'historial de ruptures que portem aquest 2023, els fans de la parella estem destrossats. 

A vegades es fàcil fer-se una idea de com han anat les coses; per exemple, amb en Rauw i la Rosalía, encara que no sàpiga res de la seva relació ni de la seva ruptura, veig bastant clar que el problema estava en el cringe que fa ell. Aquí em passa que estan sortint raons molt diverses i se'm fa impossible veure per on van els tiros.

Que si a ella li agradava massa la festa, que si ell passava de la seva cara després del naixement de la segona filla, que si ella no atenia prou compromisos públics, que si ell va veure quelcom determinant per acabar el matrimoni...

Us diria que necessito claredat per decidir amb qui em posiciono, però tinc clar que vaig a fons amb la Sophie Turner. Què es pot esperar d'un xaval que es va passar tota l'adolescència amb un anell de castedat i que va trencar el cor de la Taylor Swift...

El graciós i la de l'eyeliner

Qui no coneix a Déu, a qualsevol sant resa. Aquesta és l'única explicació que tinc per defensar els fans de la parella Kylie Jenner i Timothée Chalamet. Ella és la petita de les Kardashian i ell és un actor que s'ha fet bastant popular per semblar bohemi i misteriós. És un mix de gent que no hagués pensat mai que estarien junts; no perquè no es puguin enamorar, sinó perquè són uns perfils que no pensava que mai arribessin a conviure en un mateix espai com per ni tan sols conèixer-se.

Ja s'especulava que estaven junts i havien sortit fotos d'ells caminant pel carrer, però encara no s'havia vist el petó, que com bé sabeu, és l'única prova que demostra que una relació és real. Per fi ha arribat el moment petó.

Ja es diu pel Twitter, que això és igual o més estrany que la relació de la seva germana, la Kendall Jenner, amb en Bad Bunny. I la veritat és que estic d'acord amb el que comenta la gent: la Kylie, que té unes vibres més xonis, a parer meu, fa més bona parella amb en Bad Bunny; i la Kendall, que llueix més estirada i seca, amb el misteriós d'en Timothée. Serà que els pols oposats s'atrauen...

A tot això, no podem oblidar que actualment en Timothée és padrastre de dos infants, una coneguda a les xarxes nacionals com "la chubascos" per la traducció del seu nom Stormi, i l'altre que és famós per haver estat un any sencer sense nom perquè els pares estaven analitzant la seva aura. I tot per acabar posant-li Aire.

@_vasilisa.valeriy_1 #figureskating #skate #iceskating #sport #althete #icedance #pairskating #vasilisa #vasilisakaganovskaya #valeriy #valeriyangelopol #vasilisaandvaleriy #vasilisakaganovskayavaleriyangelopol #vasilisaandvaleriyedit #love #angelopol #kaganovskaya #kaganovskayaangelopol #kaganovskayaangelopoledit #fyp #fypシ #couple ♬ Steal My Girl - One Direction

Doncs es veu que aquesta setmana han anunicat que deixen de patinar junts. TikTok està ple de gent trista que ja no creu en l'amor i que només publica vídeos nostalgics dels dos patinant amb cançons de la Katy Perry de fons. Sempre és trist que dues persones que al teu imaginari son parella parteixin peres.

El més interessant és que, mentre investigava (literalment, al primer i únic enllaç que he consultat i us he deixat més amunt), he vist que s'han separat per malentesos econòmics. S'especula que ell volia que la Vasilisa firmés un contracte que ella i la seva família no van considerar adequat. Fuck capitalisme, intentant comercialitzar l'amor d'aquests adolescents. Això és gairebé que una baralla amb els germans pels quatre duros que hi ha en herència (si hi ha propietats en joc, la lluita despiadada està justificada).

@_vasilisa.valeriy_1 SOBBING #figureskating #skate #iceskating #sport #althete #icedance #pairskating #vasilisa #vasilisakaganovskaya #valeriy #valeriyangelopol #vasilisaandvaleriy #vasilisakaganovskayavaleriyangelopol #vasilisaandvaleriyedit #love #angelopol #kaganovskaya #kaganovskayaangelopol #kaganovskayaangelopoledit #fyp #heartbreak #breakup #fypシ ♬ sonido original - Music king11
— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —