-
Publicat el 07 de juliol 2023

Primera 'For You Page' del primer mes del període mundialment conegut com a 'Jason Derulo'. M'explico: resulta que si agafes les inicials dels mesos que van des del juliol fins al desembre, formen la paraula Jason D, que evidentment no pot ser cap altra que el mític cantant Jason Derulo. Us ensenyo el vídeo d'un noi que ho explica molt visualment i amb més gràcia.

Pot ser que aquesta setmana la 'For You Page' us sembli més avorrida que una ostra, però us ho comento (intent d'excusar-me). Les meves xarxes socials només parlen del combat Rivers VS Rivers de La veldad del año 3, que ja en parlarem més avall, del vídeo viral de la Rosario cantant "pachuru pachuru", que us confessaré que no em fa gràcia, dels codis i correus per aconseguir entrades per veure la Taylor Swift i de política. Així que m'he decantat per això últim, per fer un intent d'activisme electoral.

'Más sabe Perrosanxe por perro que por Sanxe'

Resseguint amb el fil de la setmana passada, avui continuarem parlant de tour de pòdcasts i programes pel que està passant Pedro Sánchez en la seva estratègia política de cara a les eseccions del 23J. La setmana passada vam veure les parts més divertides de les visites que va a fer a El Hormiguero i a Lo de Évole i també la invitació de la Pija y la Quinqui i la confirmació dels presi.

Aquesta setmana, tant ell com la rata d'en Feijóo, han passat per El programa de Ana Rosa, una senyora encara més feixista que en Pablo Motos. És ben bé que a en Pedro li agrada el risc. Què és el més destacable de l'entrevista? Doncs el clip en què en Pedro li diu que deixi d'opinar i es limiti a fer preguntes com a periodista i també en el que en Pedro diu que durant les vacances es dedicarà a preparar la seva investidura.

@psoe ¿Dónde va a veranear #PedroSanchez? 😎 #AnaRosa #PSOE #gobierno #España ♬ sonido original - Cuenta oficial de PSOE

Jo la veritat és que generalment soc una tia impulsiva i d'insult fàcil - els meus amics poden confirmar la de vegades que he hagut de demanar-los perdó per haver-me alterat massa ràpid. Llavors jo crec que si em trobés en la situació d'en Pedris, em marcaria un Juana Dolores i li diria a l'Ana Rosa que tant de bo li caigui un meteorit al cap i ho acabaria amb un "puto dinsaurio". Com podeu veure, la comunicació política se'm donaria genial, tolerant és l'adjectiu perfecte per mi.

Jo recomanaria a en Pedro que fes com en Justin Trudeau i defensés els drets dels gays and girls de l'estat i lluités perquè la Taylor Swift afegeixi dates a Espanya, que és una vergonya que siguiem l'únic país que només en té una... Esperem que La pija y la quinqui ho aconsegueixin.

'Eat the rich'

Aquí som gent que respecta els principis del periodisme i per això, si us parlo d'en Pedris i la seva gira pels mitjans, també us haig de parlar una mica d'en Feijóo, com a líder de l'oposició. Què dir-vos d'aquest senyor que no sapigueu ja. Well, és una rata i un impresentable, és feixista, masclista, xenòfob, no respecta els drets del col·lectiu LGTBIQ+... súper mono, vaja.

Resulta que a les portes de l'inici de campanya electoral, el Partit Popular ha fet públic el seu programa i literalment ha inclòs mesures com: baixar les pensions, pujar el preu del lloguer i pujar el preu de la llum i el gas. A més, també ha parlat de reduir els impostos a les grans fortunes.

De veritat que em sembla un pallasso aquest senyor i estic profundament preocupada perquè totes les enquestes el fan guanyador. Llavors, jo reflexiono (cosa que no faig massa sovint) i de veritat que només arribo a una explicació per aquests resultats: a Espanya la gent és més rica del que em penso i el que deia en Trias, que arribar final de més amb un sou de 3.000€ és precari, és real i la classe treballadora som una minoria, quatre arreplegats que no tenim on caure morts.

Potser li haig de donar un parell de voltes i fer un exercici d'empatia i tolerància, però no m'agradaria haver d'acabar afirmant que la gent de classe treballadora que vota la dreta és tonta.

I si no en teniem prou amb les perletes d'en Feijóo, el Cercle d'empresaris també ha volgut fer una proposta: abaratir els acomiadaments, que tornin els contractes temprals i augmentar l'edat de jubilació. De veritat que aquestes persones han dit "pobres, que us follin a tots".

Caris, esteu demanant que empitjorin els drets dels treballadors en favor dels empresaris rics. Us heu begut l'enteniment? De veritat que jo ja em veig en una feina de merda amb contracte temporal i un sou precari, pagant un preu desorbitat pel lloguer i la llum, esperant una jubilació que no arribarà fins als 72 anys i que, a sobre, anirà acompanyada d'una pensió patètica. I tots aquests anys de feina, amb la incertesa de no saber quan em poden acomiadar ni la trista indemnització que cobraria. Idíl·lic.

Pot ser que en Miguel Bosé, que clarament ha embogit, no s'abanderi d'un discurs d'esquerres que vetlli pels drets humans, però per sort tenim artistes que sí que ho han, i de manera molt assenyada i decisiva. És el cas de la rapera conguda amb el nom artístic Villano Antillano, que ha vistat un mitjà que es diu Eh! Universo i ha decidit dir veritats com punys en contra de la dreta i les seves propostes, per exemple, sobre la llei trans i els drets del col·lectiu.

Dr. Jekyll i Mr. Hyde

I dins de tot aquest panorama, també hi entra la Yolanda Díaz. Aquesta senyora, a parer meu, cada vegada l'està cagant més. Tot anava bé fins que va deixar a l'estacada a la Irene Montero, una de les poques persones que ha fet feina decent en l'últim mandat. Per això, encara que els mitjans s'hagin fet eco d'un titular una mica sensacionalista, entenc que en Rufián digui que li fa més por la Yoli que l'Abascal.

@cuatrotv #GabrielRufián habla sobre #YolandaDíaz en #TodoEsMentira con #RistoMejide 📺 De lunes a viernes, a las 15:45 en #Cuatro #Mediaset #Política ♬ sonido original - Cuatro

No sabeu com m'agradaria conèixer la realitat de tot aquest drama. La Yoli ha decidit apartar la Irene perquè li faria ombra, per què algú li ha aconsellat o ha estat realment per no sé quina denúncia que té? Estic intrigadíssima, perquè depèn de quina fos la veritat, la Yoli faria un gir de personatge important.

A més, crec que la Yoli ha descobert una tàctica que pels polítics és més crucial que el descobriment del foc, la roda o la penicil·lina. Ha descobert les tiretes polítiques, és a dir, les mesures que sonen molt bé i que beneficien a tothom, però que, a part de ser utòpiques i, generalment, mentida, només tapen el problema de base.

Aquesta setmana ha anunciat que vol donar un val de 20.000 euros als joves que facin 18 anys perquè puguin invertir a formar-se i en independitzar-se en tots els àmbits dels seus pares. Que això està molt bé i evidentment que seria útil, però el problema que està intentant maquillar amb això és la precarietat laboral dels joves, la pujada infrenable del preu dels lloguers, el preu de les carreres universitàries i els màsters... Que jo no dic que solucionar els problemes que realment afecten els joves sigui fàcil o viable, però crec que seria millor començar a treballar en això i no pas en donar xecs.

A tot això, no us penseu que aquest és un article publicitari per en Pedro Sánchez (a mi encara no m'ha visitat perquè l'entrevisti), simplement és una advertència de la gravetat de la situació i una mica d'activisme en favor de les esquerres o almenys en contra de la dreta, ja que dir-li esquerra al PSOE em sembla agosarat.

'Y nunca más usar la violencia'

Us prometo que fer un apartat sobre La velada del año 3 és com si algú m'obligués a fer un article sobre economia o reciclatge, és a dir, terrorífic. Però en aquest cas és pitjor, perquè ho he triat jo. Però és que com a periodista, m'haig de regir una mica per l'actualitat, i realment aquesta setmana no s'ha parlat d'una altra cosa.

Què és La velada del año 3? És un esdeveniment de boxa entre streamers, creadors de contingut i celebritats, organitzat per l'Ibai Llanos i retransmès per Twitch. Això té jutges professionals i tota la pesca, però als participants els convida el propi Ibai. Aquesta tercera edició, el combat que ha tingut més ressò ha estat el de la streamer Sammy Rivera contra la tiktoker Marina Rivers.

Vaig a procedir a explicar-vos això de manera molt per sobre i sense precisions. Van tenir polèmica perquè la Marina havia entrenat molt i havia hagut de baixar de pes a petició de la Sammy i, en canvi, ella no va pujar els quilos que s'esperava. Es van parlar molt malament i la Sammy tenia una actitud molt vacil·lant. A tot això, resulta que els jutges van fer guanyadora la Marina, però la Sammy no ho va acceptar, ja que discrepava - igual que altres creadors de continguts que ho van fer públic a les xarxes. Llavors tothom va començar a atacar a tothom i a mi se'm va fer bola i vaig desconnectar.

Us deixo simplement un vídeo de l'Illo Juan, que explica la situació del després de la baralla molt bé:

Quina va ser la segona cosa més viral d'aquest esdeveniment? L'actuació de la Rosario. Es veu que entra combat i combat hi havia artistes cantant, i la Rosario va interpretar el seu mític 'No dudaría' i es va recrear en la part del "parachururuchuru, parachururuchurururu". Honestament, no li veig la gràcia, però la gent de Twitter està living amb aquest mem.

@rauloterocc jajajajajajaj pachuru es un estilo d vida 😂😂 #fyp #parati #humor #lentejas #crgzf ♬ original sound - raúl otero

Canta, que ballarem

Han començat els càstings per a la nova edició d'Operación Triunfo, per això, el recull de mems de la setmana serà per a tots aquells aspirants que heu fet tremenda cua i, seguidament, quan ha arribat el vostre torn, heu decidit fer el ridícul. No passa res, tots fem el pena a vegades, fins i tot us diria que, en ocasions, de manera conscient i voluntària. Així que simplement faré un comentari de boomer estúpid i us recomanaré que aprengueu a riure-us de vosaltres mateixos, que la vida us anirà millor.

@buennarisa #ot #operacióntriunfo #cantar #lalaloveyou #otcasting2023 #asesino ♬ sonido original - RIA
@operaciontriunfo Pase lo que pase, SHOW MUST GO ON 🔥 #OTCasting2023 ♬ sonido original - Operación Triunfo 🎤
— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —