-
Publicat el 22 de setembre 2023

Aquesta setmana el meu roman empire ha estat la 'For You Page'. Per què no em vull posar sentimental, però avui és el meu últim dia com a estudiant de la universitat i, per tant, l'últim dia que puc escriure pel Diari de Barcelona.

Em fa llàstima, sí, però encara no he tingut temps per processar la tristesa. Aquesta 'For You Page' és l'equivalent en article de les celebracions de Cap d'Any o Sant Joan. Què vull dir amb això? Que és quelcom que genera expectativa, que ha de ser gros i especial, i al final acaba sent un bluf.

El repàs de xarxes d'avui no és un bluf, però no es diferencia en res de l'article de la setmana passada, o de l'anterior, o de l'anterior... I ho celebro. A risc de sonar com un anunci d'Estrella Damm, les coses especials són les més ordinàries (com per exemple que hagi aconseguit fer aquest article durant més d'un any).

Després d'aquest hype que us acabo de fer, comencem!

Mediocritat reial

Que hi ha més mediocre i decebedor que la reialesa espanyola? M'atreviria a dir que res. És com que tenen bon aspecte i, vistos des de fora, fan goig com a família, però després et poses a reflexionar i realment si aquestes persones no existissin, no passaria absolutament res. No em vull posar utilitarista, però no aporten res interessant a la societat. Serà que com que són figures públiques, espero alguna cosa d'ells, però mai ofereixen res de profit.

Aquesta setmana, però, tenen l'oportunitat de canviar el seu paper. Per començar, la princesa Leonor hauria de fer pública la seva rutina de cura de la pell. Què és aquesta cara tan suau i llisa? És gràcies a l'acadèmia militar? Si aquesta és la solució per acabar amb els granets als meus 25 anys, hi vaig sense mirar enrere.

També agrairé que, si aquest cutis és obra d'especialistes, se'ns informi i així no em martiritzo més.

Què més han fet els royals aquesta setmana? Doncs adoptar la Bad Gyal. En Felipe i la Leti es van trobar amb ella als premis La Vanguardia i, després de donar-li el guardó a millor persona d'Espanya, li han ofert el paper d'hereva al tron, ja que s'han desfet de la Leonor.

Ara posant-nos seriosos, prou bromes. En Pedro Sánchez va veure que anar a un pòdcast, com per exemple el de La pija y la quinqui, era clau per la seva imatge. Felipe, si et vols treure de sobre aquesta aura de rèmora, tira de contactes. Espavila!

No és or tot allò que lluu

En Joe Jonas també ha resultat ser un bluf. No sé si ho és més que la reialesa espanyola, però segur que sí que ho és més que aquesta 'For You Page'.

Aquesta setmana va començar amb un vídeo meravellós de la Taylor Swift i la Sophie Turner - actriu i ara exdona del mitjà dels Jonas Brothers - que va fer saltar les alarmes. Si no viviu al planeta Terra i no enteneu la relació, us explico. En Joe, fa molts anys, va sortir amb la Taylor i, evidentment, va acabar com el rosari de l'aurora. Ella li va dedicar, entre altres cançons, el tema Mr Perfectly Fine que explica que era un senyor terrible, que la tractava fatal i que només li interessava quedar bé de portes enfora.

@entertainmenttonight Taylor Swift and Sophie Turner had a girls’ night out in NYC 🥰 #taylorswift #sophieturner #gno #fyp ♬ original sound - ALTÉGO

Veure-les juntes després que es fes públic el divorci entre l'actriu i el cantant ha aixecat sospités. I aquest dijous al vespre, finalment, van començar a sortir notícies que expliquen el perquè de tot plegat. Es veu que la Sophie, després de renunciar a la seva carrera durant anys per cuidar de les nenes que tenen, va decidir tornar a la feina. Però ell no va voler frenar el seu tour i cedir per estar amb les seves filles. Llavors, se les va endur amb ell a recórrer el país i va demanar el divorci.

La Sophie, ara, ha explicat que ella es va assabentar que es divorciaven a través dels mitjans de comunicació. Per això està intentant lluitar perquè el tonto aquest la deixi endur-se les nenes al Regne Unit i que estiguin amb ella. Aparentment, en Joe ha amagat el passaport de les nenes.

Aquestes coses em fan vertadera llàstima. Un tio que semblava enrotllat i que estimava molt la seva dona de manera sana i genuïna ha resultat ser carallot. És un plot twist que ja coneixem i que ens és familiar, però no deixa de ser trist i desesperançador.

El que s'ha d'aguantar...

Quan només hi ha decepcions, la gent a vegades es cansa d'aguantar tremendes merdes.

Un cop més parlarem de les coses que s'han de suportar en el món de les cites i relacions amoroses. És un tema que m'encanta. Però és que ara, perdoneu l'exposed, estic envoltada de persones que estan patint ruptures i, no és per ser dolenta, però algunes les estic gaudint bastant. Com no t'havies d'acabar separant del gilipolles que es creu el lobo de Wall Street, reina?

Us porto un exemple de relació que gràcies a Déu ha fracassat:

@emmawahlburger Ending NYFW with the scariest thing that could happen to a fashion girl 😳😵‍💫 #streetinterview #interview #worst #date #nyc #tabiswiper #tabis ♬ original sound - Emma wahl

Carinyo, t'ha robat un parell de sabates per donar-li a la seva parella. És fortíssim això. Però més forts són tots els esforços que has fet per recuperar-les. Com a persona que sempre evita la confrontació, possiblement les hauria abandonat sense mirar enrere, però amb molta pena.

Després també podem parlar d'aguantar coses en el sector laboral, que, a parer meu, són les pitjors. Com de ridícul han de pensar que ets per humiliar-te quan literalment estàs buscant una feina precària per poder sobreviure. No és això ja una humiliació prou grossa?

L'única lluita que s'ha d'aguantar i de la qual no està permès defugir-ne, és la lluita contra la calvície.

Abandona, bro

Us vaig a fer una pregunta que possiblement no us han fet mai (procedeix a posar-se el cabell darrere l'orella i a fer una mirada de tia interessant): Què us enduríeu a una illa deserta?

Jo m'enduria les ganes de morir-me. I il·lusa de mi, pensava que la majoria de la gent estaria en la mateixa fase que jo, però un xaval del TikTok ho està petant amb uns vídeos d'ell intentant sobreviure en una illa deserta. No entenc res.

@yosoyplexx

día 1 sobreviviendo 7 días en una isla 🤠

♬ Storytelling - Adriel

Tinc tantes preguntes: Cal simular que has tingut un accident? On anaves de viatge amb una càmera de visió nocturna i un carregador solar? Què fas recollint plàstics i jugant amb crancs? A cas ets la sireneta? Ai, de veritat que em sembla un pallasso.

És que, rei, encara que t'esforcis a fer teatre, no t'haguessin deixat passar aquest antimosquits per control de seguretat de l'aeroport. Tampoc hauries estat capaç de trobar la teva maleta al mig del mar. Tantes incongruències que no entenc la necessitat de fer teatre.

Resulta que ja va pel dia 6 d'aquesta prova autoimposada de sobreviure una setmana a una illa deserta i la cosa s'està complicant.

@yosoyplexx

día 6 sobreviviendo 7 días en una isla! 🤠

♬ Aesthetic - Tollan Kim

No llueixes calb i tampoc hi ha indicis, així que tens permís per abandonar aquesta lluita contra molins de vent. Ves cap a casa, seu al sofà i descansa.

Roman Empire; girl version

La bola de l'imperi romà s'ha fet molt grossa i, sorprenentment, és cert que els senyors hi pensen sovint. Tinc amigues que han gravat els seus nòvios i han comprovat la hipòtesi.

En conseqüència d'aquest trend, també s'ha fet viral el que podria ser una versió femenina d'aquest pensament freqüent, però no hi ha un tòpic tan clar. Per això el recull de mems d'avui és simplement un ventall de possibilitats d'equivalent de l'imperi romà.

Jo, definitivament, em quedo amb l'opció que diu que, almenys un cop a la setmana, penso en aquella exmillor amiga de segon d'ESO.

@livkelly27 the girls that get it get it #fyp #tomholland #lipsyncbattle #romanempire ♬ Rihanna Umbrella - Sᴛᴜɴɴɪɴɢ Mᴜsɪᴄ
@greer_grammer #stitch with @emmy #girlhood ♬ original sound - Greer Grammer
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —