-
Per ACN
Publicat el 26 d’agost 2023

El president de la Comissió Disciplinària de la FIFA, Jorge Ivan Palacio, ha acordat la suspensió provisional de Luis Rubiales “de tota activitat relacionada amb el futbol en l’àmbit nacional i internacional”. Aquesta suspensió, efectiva a partir d’aquest dissabte, s’estendrà per un període inicial de 90 dies, mentre dura el procediment disciplinari obert per aquesta comissió. A més, la FIFA ha dictat també dues directives addicionals mitjançant les quals ordena a Rubiales que s’abstingui, a través d’ell mateix o de tercers, de contactar o intentar contactar amb la jugadora Jennifer Hermoso o el seu entorn.

També s’ordena a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que de manera directa o indirecta s’abstingui de contactar amb Hermoso o el seu entorn. La comissió disciplinària de la FIFA, conclou, no oferirà més informació sobre aquest procediment disciplinari fins que adopti una decisió final sobre el mateix.

Pedro Rocha, nou president interí

La RFEF ha confirmat que ha rebut la notificació de la Comissió Disciplinària de la FIFA de suspendre provisionalment Rubiales i ha anunciat que, d'acord amb els seus estatuts, Pedro Rocha assumeix la presidència interina. Rocha ocupava el càrrec de vicepresident adjunt a la presidència i també és el president de la Federació Extremenya de Futbol.

El comunicat de la federació espanyola també remarca que Rubiales "es defensarà legalment als òrgans competents" i que "confia plenament en les instàncies de la FIFA". També assenyala que "se li dona l'oportunitat de començar la seva defensa perquè prevalgui la veritat i es demostri la seva completa innocència".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —