Lady Gaga i Ridley Scott uneixen forces a 'House of Gucci'
Per EFE
Publicat el 24 de novembre 2021

Després de debutar al cinema amb A Star is Born (2018), Lady Gaga presenta ara House of Gucci, una ambiciosa i esperada pel·lícula de Ridley Scott que indaga els draps bruts i les passions sagnants que van colpejar l'alta costura dels Gucci. House of Gucci aterrarà als cinemes dels Estats Units avui i presenta un dels repartiments més luxosos del moment.

Acompanyant Lady Gaga hi podrem veure Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek i Jared Leto. Gaga donarà vida a Patrizia Reggiani, la peça clau de l'assassinat que va sacsejar els Gucci en un dels crims més mediàtics de la història recent d'Itàlia. Reggiani va ser condemnada per ordenar l'assassinat del seu exmarit, Maurizio Gucci (interpretat per Adam Driver), que va ser tirotejat per un sicari el 1995 a Milà.


Maurizio Gucci era net de Guccio Gucci, fundador de la marca Gucci, i va dirigir la marca del 1983 al 1993. Com que es tracta d'una història ja coneguda, Ridley Scott centra l'interès de House of Gucci no en el qui sinó en el perquè, és a dir, esbrinar què va portar una rica i prestigiosa família a enfonsar-se en un laberint de traïcions, mentides i mort. 

En una presentació virtual de la pel·lícula, Lady Gaga ha admès que "va ser difícil interpretar una assassina". "Una de les lliçons d'aquesta pel·lícula és que si l'espectador posa massa atenció al poder, als diners i al privilegi estarà mirant el que en realitat no és el vertader desastre, que és que ella estava a punt d'ordenar l'assassinat del seu exmarit", ha explicat.

"Per a ella, ja no hi havia diners en joc allà i això crec que la gent no ho sap", ha afegit en assegurar que no creu que Reggiani es casés amb Gucci per diners ni que el volgués mort per aquella raó. La guanyadora de l'Òscar a millor cançó per Shallow va considerar que Reggiani "es va sortir amb la seva durant molt de temps" dins dels Gucci fins que "la il·lusió que importava en aquella família es va fer bocins". 

"Com a dona estatunidenca amb ascendència italiana, mai em ficaria en un negoci amb un munt d'homes italians. Crec que va ser una idea terrible per part seva, però ho va intentar de veritat i finalment li va sortir malament la jugada", ha indicat Gaga. 

Un "laboratori" de moda

Al marge de gaudir de l'actriu de nou a la gran pantalla, House of Gucci compta amb el suculent al·licient de veure Gaga, una icona absoluta de la moda, en una cinta on el vestuari, les passarel·les i els tallers de costura són una part fonamental. Lady Gaga ha fet broma amb què durant el rodatge de la pel·lícula el seu camerino semblava "un laboratori científic" amb un munt de perruques i també fotografies dels "looks" de Reggiani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


"Però el que era de veritat important per a mi era que el seu cor brillés a través d'això, que la dona real sortís d'aquest vestuari i que la veiessis quan veiessis la pel·lícula. La roba no havia de ser mai una distracció", va indicar en remarcar que tenien molt clara la diferència entre una imitació i una interpretació. D'altra banda, Lady Gaga va acabar encantada de la seva col·laboració amb Scott, que, a punt de fer 84 anys, es troba en un estat de forma absolut. 

A més de House of Gucci, el cineasta darrere d'Alien (1979), Blade Runner (1982) o Gladiator (2000) ha estrenat aquest any el drama d'època The Last Duel amb Ben Affleck i Matt Damon al capdavant. En aquest sentit, Lady Gaga ha definit Scott com "un arquitecte" i "un artista llegendari", i ha argumentat que en tot moment va sentir que la seva veu era escoltada i respectada.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —