Un got en una discoteca
Per ACN
Publicat el 25 de maig 2022

Una vintena de discoteques repartiran tapes per als gots per evitar que algú hi pugui introduir drogues amb l'objectiu de cometre una agressió sexual, segons ha avançat el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas. Aquesta mesura forma part d'un seguit d'accions emmarcades en la implementació d'uns distintius internacionals de seguretat en aquests establiments.

Els locals que s'hi adhereixen rebran formació al respecte i també adoptaran altres eines, com el conegut com a Ask for Angela, que permet al personal saber que si algú pregunta per Angela és per alertar que està en perill. La previsió és poder tenir aquestes eines en un termini d'un mes o mes i mig.

Boadas ha concretat que algunes de les discoteques ja tenien els distintius i els estan renovant, mentre que d'altres s'hi adheriran per primer cop. El secretari general ha lamentat que es donin episodis de dones drogades per abusar d'elles sexualment, tot i que ha incidit que passa tant a les discoteques com en altres contextos.

En aquest sentit, ha posat en valor que a les discoteques adherides s'ofereix formació a tot el personal, des del discjòquei fins als membres de seguretat i els cambrers. "Tot el que podem fer des de la discoteca ho farem", ha afirmat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —